Menu Sluiten

Binnenhuisarchitect Antwerpen


Binnenhuisarchitect antwerpen

binnenhuisarchitect antwerpen

You need flash player 8 and allow javascript to see the content of this site.. Project01 titel kantoorproject te antwerpen beschrijving ontwerp voor de inrichting van een kantoorruimte voor twee afzonderlijke maar samenwerkende bedrijven met een gemeenschappelijke inkom en wachtruimte met video animatie binnenhuisarchitect antwerpen gratis levering Project02 titel kantoorproject te poperinge beschrijving het omvormen van een bestaande winkel in een nieuw industrieel pand tot kantoorruimte. In het ontwerp is rekening gehouden met de bestaande structuur van het gebouw en mogelijke uitbreiding van kantoren naar de verdieping De verkoopsom van binnenhuisarchitect antwerpen Project03 itel verbouwing magazijn tot winkel kantoor en toonzaal beschrijving ontwerp voor de verbouwing van een oud magazijn tot winkel toonzaal opslagruimte en kantoor voor een modeontwerpster. De bestaande ruimte was net hoog genoeg om er over de helft van de oppervlakte een verdieping voor kantoren in te plaatsen binnenhuisarchitect antwerpen met korting Onder de verdieping zijn in verschillende volumes de opslagruimte en keuken ondergebracht. Het scherm tussen winkel en toonzaal kan weggedraaid .

Interieurarchitectur van ontwerp tot uitvoering. Tersago interieurarchitecten inter7even inter7even is een advies en ontwerpbureau voor interieurinrichting. Het kantoor van inter7even is gevestigd in temse. Deze ligging zorgt voor een vlotte bereikbaarheid zowel richting brussel als richting antwerpen en oost en westvlaanderen. De kleinschaligheid van ons kantoor bevordert een intensieve persoonlijke betrokkenheid met de opdrachtgever en zorgt voor de nodige flexibiliteit waardoor we ieder project individueel verzorgen Informeer je over binnenhuisarchitect antwerpen Met onze jarenlange ervaring inzake interieurarchitectuur begeleiden wij u vanaf het ontwerp tot en met de realisatie van uw project. Advies bent u nog in een voorbereidingsfase van uw interieur of verbouwingsproject wil u een pand woning appartement … Aankopen dan kan inter7even u het nodige advies bieden op technisch en architecturaal vlak binnenhuisarchitect antwerpen informatie aanvragen Onze jarenlange ervaring vertegenwoordigt de nodige kennis die alle facetten van het bouwproces bestrijkt. Dit advies kan voor een serieuze besparing .

Meer informatie over Binnenhuisarchitect antwerpen

binnenhuisarchitect antwerpen

Nen fr blog home over headcount het bedrijf de partners klanten oplossingen divisies nieuwsbrief kandidaten jobs spontane sollicitatie candidate care job agent nieuws nieuws events blog contact digital client service bent u geïnteresseerd in de prijs van binnenhuisarchitect antwerpen manager m v bij november five permanent belgie antwerpen meer informatie field service engineer m v bij protime permanent belgie antwerpen aartselaar meer informatie software quality assurance engineer m v bij otime permanent belgie antwerpen aartselaar meer informatie auditor permanent belgium east flanders merelbeke meer informatie sales manager digital marketing permanent belgie meer informatie sales b2b telecom permanent belgium brussels meer informatie r d engineer m v bij excentis permanent belgie oostvlaanderen gent meer informatie creative developer 2 m v bij lunar gravity permanent belgie binnenhuisarchitect antwerpen zijn vaak gezocht oostvlaanderen gent meer informatie 1ste lijn se.

Home trappen balustrades poorten trapleuningen handgrepen diversen contact herco herco is een inox en metaalbedrijf met een flexibel jonge en open geest dat je project van a tot z met zorg afhandelt. Met veel ervaring en nuttige tips helpen wij u naar een mooi resultaat Wat betekent binnenhuisarchitect antwerpen Bij herco is het mogelijk om te spelen met materialen producten en ruimte zonder in te boeten op de functionaliteit en looks van uw interieur. In tegendeel onze binnenhuisarchitect luistert daarom graag naar uw smaak en stijl. Herco is gespecialiseerd in inoxwerken binnenhuisarchitect antwerpen voor uw firma op maat Wat betekent dit concreet voor u een jarenlange ervaring en een uitgebreide kennis dat zich uit in een perfecte bewerking van roestvrij staal en dus ook in een perfecte creatie voor bij u thuis of op bedrijf. U heeft diverse mogelijkheden ter uwer beschikking aangezien inox een veelzijdig en multifunctioneel product is. Herco is uw partner voor de afwerking van uw tuin uw woning uw bedrijfsvloer en nog veel meer. Bij ons geniet u van een meer dan degelijke afwerking met uiterst kwalitatieve producten en materialen waarom kiezen voor binnenhuisarchitect antwerpen Onze klant.

Binnenhuisarchitect antwerpen handelszaak

binnenhuisarchitect antwerpen

Horecapartners home over ons partners nieuwsbrief contact horeca partners human resources overnamebegeleiding horecastudiebureau historiek een korte samenvatting van het reeds 20jarig bestaan van horeca partners eddy bollena verschillende nationale en internationale functies op managementniveau in de hotelsector te hebben bekleed besloot eddy bolle in 1993 om een selectiebureau voor de horeca op te richten. Hierbij zou hij zich specialiseren in managementfuncties in de hele horecasector binnenhuisarchitect antwerpen zijn zeer populair Dit selectiebureau kreeg de naam horeca management. Om op de noden en vragen van de sector een zo goed mogelijk antwoord te bieden werd in 1998 een nieuwe activiteit toegevoegd. Eddy bolle ging zich namelijk ook focussen op overnames van horecazaken Wat betrachten we met binnenhuisarchitect antwerpen Zo konden de verschillende vragen gaande van haalbaarheidsstudies en conceptontwikkelingen tot een tussenkomst bij de overlating van een handelszaak beantwoord worden. Filip nicasi in 2004 werd horeca management herdoopt tot horeca partners. In ditzelfde ja.